Om os

Om 2talk telecom

Vi leverer løsninger, der er skræddersyet til virksomhedens behov – ikke omvendt. Vores teleløsninger er nemme at anvende og funktionaliteterne er intuitive for medarbejderne.

Vores løsninger er ikke den billigste telefoni på markedet, men billig telefoni giver ikke samme markante konkurrencefordele som det, vi kan levere.

2talk telecom siden 2009

Virksomheden er grundlagt i 2009 af Dean Walker, som fortsat er indehaver. Dean Walker kommer fra USA, men har boet i Danmark siden 1987. Han har dansk uddannelse som elektroniktekniker og har haft jobs i telebranchen igennem 18 år.

Dean Walker har været ansat i GN Store Nord, Sonofon og Telenor, hvor han de sidste år af ansættelsen var leveranceleder på erhvervsløsninger.

Vision og mission

Vores vision er at være den foretrukne leverandør af teleløsninger i Danmark.

Vores mission er at hjælpe virksomheder til at kommunikere effektivt – vi har fokus på brugervenlighed og fleksibilitet.

Kerneværdier i 2talk telecom er fleksibilitet i service og hurtighed i levering.

2talk telecom har kontor i Bagsværd

2talk telecom leverer IP-telefoni og mobiltelefonsystemer i hele landet.

2talk telecom
Godtgemt 21
2880 Bagsværd

Samarbejdspartnere

2talk telecom er en mindre virksomhed med samarbejdspartnere blandt teleselskaber og grossister. Vi benytter faste samarbejdspartnere, som vi kender godt, og som respekterer vores værdier.

Uptime-IT leverer service og vedligeholdelse på alle teleløsninger fra 2talk telecom. Desuden har Uptime-IT stor ekspertise inden for it. Uptime-IT har været vores samarbejdspartner siden 2015.

Uni-tel leverer IP-telefoni i høj kvalitet til alle vores IP-telefoni løsninger – hosted og inhouse. Uni-tels høje standard i kompetence, service og support passer perfekt til produkter og løsninger fra 2talk telecom.

TPNetworks leverer dansk udviklet software til vores teleløsninger og har sublime kompetencer inden for telefoni. Deres produkter er velfungerende, stabile og intuitive. Ejeren af TPNetworks har også rettighederne til FrontDesk.

Erhvervsnetværk

2talk telecom er partner i NETVÆRKET tilknyttet fodboldklubben HB Køge og medlem af Greve Erhverv.

Kontakt 2talk telecom

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Tøv ikke med at kontakte 2talk telecom, hvis du vil vide mere om os og det, vi kan tilbyde.

Skriv til os her