IP-telefoni

IP-telefoni

2talk telecom leverer IP-telefoni til virksomheder der benytter fastnet. IP-telefoni er en billig og driftssikker teleløsning, fordi telefonforbindelsen bæres af samme kabel som internettet. Med nutidens hastigheder på netforbindelser er IP-telefoni lige så driftssikker som den traditionelle fastnetforbindelse (ISDN) og langt billigere.

IP-telefoni – også kaldet bredbåndstelefoni – gør det muligt at transportere telefoni via en ADSL-forbindelse eller en fibernetforbindelse sammen med og samtidig med virksomhedens data. IP-telefoni til erhverv er fremtidens teleløsning.

Den nyeste teknologi inden for telefoni

Populært fortalt er IP-telefoni en sammensmeltning af telefoni og data. Det giver store fordele for virksomheden, fordi teknologien tillader en høj grad af integration af funktioner på computer og telefonsystem.

Nemt at flytte rundt med IP-telefoni

Med en IP-løsning er det nemt at flytte. Det kræver kun en forbindelse til virksomhedens datanetværk at flytte en arbejdsplads og lade telefonnummeret følge med. På den måde er det nemt at flytte telefonen med sig for eksempel til hjemmearbejdspladsen.

Softphone gør telefonen overflødig

Graden af integration mellem computer og telefonsystem er tydeligt ved brug af softphone, der helt overflødiggør et telefonapparat. Med Softphone bliver telefonen en del af pc’en ved hjælp af software og et USB headset. 2talk telecom er forhandler af USB headsets, der passer perfekt til løsningen.

Direkte opkald fra computeren

En af mulighederne med IP-telefoni er at foretage opkald direkte fra eksempelvis Outlook. Det betyder blandt andet, at Outlooks kontaktinformation kan anvendes som telefonbog.

Apparater og headsets er en del af løsningen

Når 2talk telecom leverer en IP-teleløsning til virksomheder, følger apparaterne med, såvel telefoner som headsets. Det betyder, at virksomheden kan få en samlet løsning, som installeres og indrettes efter virksomhedens konkrete behov.

Bredbånd specifikt til telefoni

2talk telecom kan også levere en specifik allokeret bredbåndsforbindelse til telefoni, så virksomheder med komplekse it-systemer eller meget høje sikkerhedskrav til it-systemerne også kan få IP-telefoni og opnå alle fordelene herved.

Kombination med mobiltelefoni

Den billigere IP-telefoni kan med fordel kombineres med en avanceret løsning fra 2talk telecom i mobiltelefoner til erhverv. Det er muligt i nogle tilfælde at få én samlet taletidspakke til hele virksomheden, frem for taletidspakker til hver eneste medarbejder.

Risikoen for at overskride begrænsningen i taletidspakker til hver enkelt mindskes mærkbart med én samlet pakke.

En fremtidssikker investering

IP-telefoni indeholder alle de funktioner, som findes i dag i den traditionelle fastnet telefoni. Stadigvæk er de gammeldags ISDN-løsninger de mest brugte, men de bliver efterhånden afløst af det prisbillige og driftssikre IP-løsninger med mange tidsbesparende fordele.

Kontakt 2talk telecom

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Lad 2talk telecom vise jer fordelene ved IP-telefoni i jeres virksomhed. Vi tilbyder løbende service og support til jeres løsning.

Kontakt 2talk telecom, hvis I vil vide mere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.

Skriv til os her