Mobiltelefoni

Mobiltelefoni

2talk telecom forhandler avanceret mobiltelefoni til erhverv, så virksomhedernes medarbejdere kan være i kontakt med hinanden og betjene kunder uanset om de er på farten eller hjemme. Medarbejderne har overblik over hele virksomheden, de taler gratis med hinanden og har mulighed for at gennemføre telefonomstillinger via mobilen.

En avanceret mobilløsning betyder, at medarbejderne kan melde sig ind og ud af den gruppe, der besvarer opkald til for eksempel virksomhedens hovednummer, salgsnummer, kundeservicenummer eller support. Eller til et hvilket som helst andet fællesnummer i virksomheden.

Den smarte mobilløsning gør det muligt at se, hvilke kolleger, der aktivt er meldt på svargruppen og hvor mange kunder, der venter i kø. Det vil sige, at medarbejderen hurtigt kan få overblik over, hvornår det er muligt og nødvendigt at melde fra og til gruppen, der svarer kunder.

Oversigt over kollegernes status følger med: Kan kollegerne kaldes på fastnettelefonen eller mobilen? Er de optaget? Skal der lægges besked?

Fremtidens mobiltelefoni

De avancerede mobilløsninger fra 2talk telecom er fremtidens mobilløsning. Den kan hjælpe jeres virksomhed til vækst. Den er jeres redskab til god service og effektiv håndtering af opkald.

Hurtig og effektiv omstilling, gratis samtaler mellem medarbejdere og mulighed for telefonkonferencer er nogle af de øvrige fordele ved mobilløsninger fra 2talk telecom.

Mobiltelefoni til erhverv fra 2talk telecom kan kombineres med virksomhedens IP-telefoni.

Kombination med fastnet

En mobilløsning til erhverv fra 2talk telecom kan i nogle tilfælde kombineres med taletidspakker på en billig måde. Virksomheden kan spare på udgiften til mobiltelefoni ved kan erstatte en taletidspakke til hver enkelt medarbejder med én samlet pakke for hele virksomheden.

En væsentlig besparelse opnås med én samlet taletidspakke for hele virksomheden, og det giver samtidig meget mindre risiko for at overskride taletidspakken.

Kontakt 2talk telecom

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Tøv ikke med at kontakte 2talk telecom, hvis I ønsker at kende fordelene ved at få en avanceret og billig løsning for virksomhedens mobiltelefoni.

Skriv til os her